Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN İYİ PARTİ’DE ÖZBEK SESLERİ YÜKSELİYOR

CEYHAN İYİ PARTİ’DE ÖZBEK SESLERİ YÜKSELİYOR

TECRÜBELİ SİYASETÇİ UĞUR ÖZBEK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CEYHAN IYI PARTI’DE ÖZBEK SESLERI YÜKSELIYOR

TECRÜBELI SIYASETÇI UGUR ÖZBEK ADAYLIGINI AÇIKLADI

 Ceyhan’in sevilen sayilan ailelerinin ferdi Iyi Parti Ceyhan kurucu üyesi olan Serbest Muhasebeci Mali Müsavir Ugur Özbek, Subat ayinda yapilacak olan kongrede , Ilçe Baskanligi ‘na  adayligini açikladi.

 

Hafta sonu Ceyhan’da bir   Börekçi'de  gerçeklestirilen istisare toplantisinda    Ceyhan ilçe  Olagan Kongresi için adayligini açiklayan Özbek,’in Ilçe Baskan adayligini açiklamasi partilileri ve üyeleri arasinda büyük sevinçle karsilandi.

 

Siyasi hayatinda tecrübeli olan Genç müsavir    Ugur Özbek,yaptigi açiklamada

'Ceyhan'da parti  içi barisin, toplumsal duyarliligin olusmasi ve Iyi Parti'nin  öngörüsünü gençlere asilamak, umudu etkin kilmak için yola çiktik. Tartismalardan uzak ,hizmetlerinin devamliligi ve Ceyhan için tüm partilerle diyalogla çözüm üretmek için kisacasi umut olmak için variz. Kisisel çikar gütmeden partimizi büyütmeye, Teskilatimizla  el ele vererek IYI PARTI'nin  bu ülkenin yapitasi ve dinamosu oldugunu hissettirmek için variz.partimizin önceden gelen inancini ve omurgasini bozmadan, daha da zenginlesmesini saglayarak, siyasi üretimini çok daha genisleterek, parti içi isleyis ve demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel prensibimiz olacaktir.

Genel Baskanimiz Sayin Meral AKSENER Hanimefendi’nin liderliginde IYI Parti bayragini layik oldugu zirveye tasimak esas amacimizdir.

IYI Partimizin Ilk günkü coskusunu , hep BIRLIKTE hep BERABER yasamak adina, Partili Partisiz tüm Ceyhan’i kucaklayan , birlestiren bir yönetim olacagiz.

IYI Partili arkadaslarimizin seçim ÖNCESI ve seçim SONRASI destegin bekliyorum

 

Ayrimsiz, yabancisiz… Biri ve digeri diye bahsedilmeyen… Birbirini degerli ve önemli kilan bir yaklasimi hayati sayacagiz. Iyi Parti’yi evi bilen, ocagi sayan herkesi sevgiyle kucaklayacagiz.

 

Gençlerin performansi, kadinlarin zerafeti ve üretimi, arkadaslarimizin gayreti eksilmeyen umudumuz olacaktir. Severek… Överek…Yücelterek…  Herkesin birbirini tasiyacagi, yorulmadan hedefe ulasacagimiz, özenli, kiymetli yol arkadasligi güvencemizdir: Kalpleri yormadan, yüzleri soldurmadan, sevgiyle, hosgörüyle yürüyecegimiz bu yolda benimle yürümeye arzu eden tüm Partililerime tesekkür ediyorum’’ açiklamasinda bulundu



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı